foto

Helene Joy

  • nar. 21.10.1978 (41 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Joy se narodila a vyrůstala v Austrálii, studovala na západní australské Akademii múzických umění v Perthu. Následně nastoupila Bell Shakespeare Company v Sydney a Melbourne Theatre Company, a měla menší role v australských televizních seriálech, jako jsou Water Rats, Big Sky a Snowy River: The McGregor Saga, předtím, než přestěhovala do Vancouveru. V Roce 2008 vyhrála Gemini Award za nejlepší výkon herečky v hlavní dramatické roli v Durham Country, Leo Award za nejlepší herecký výkon v celovečerní dramatu Desolation Sound (2005).

Jan "novakjan" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2019 Woman In Car
2016 Před koncem světa
2011 Stay with Me (TV film)
2010 Vánoce na ranči Heartland (TV film)
2008 Louskáček (TV film)
Nezlomná pouta (TV film)
2005 Feed
Milionová vražda (TV film)
Tajemná posedlost
2000 Dr. Jekyll a pan Hyde (TV film)
1998 Never Tell Me Never (TV film)
1997 Fable (TV film)
The Beneficiary

TV seriály

2020 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Future is Unwritten (S13E18)
Things Left Behind (S13E17)
In the Company of Women (S13E16)
další epizody (9)
2019 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
The Killing Dose (S13E09)
The Final Curtain (S13E08)
Toronto the Bad (S13E07)
další epizody (7)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tma před úsvitem II. část (S12E18)
Tma před úsvitem I. část (S12E17)
Návod k vraždě (S12E16)
další epizody (18)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
Hovořící mrtví (S11E09)
Svůdník Brackenreid (S11E08)
další epizody (19)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
Víkend u Murdochů (S10E08)
Polibek smrti (S10E07)
další epizody (19)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Chiméry (S09E08)
Léto 1875 (S09E07)
Právo na prohibici (S09E06)
další epizody (17)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Pohřbené tajemství (S08E07)
další epizody (18)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Loch Ness Murdoch (S07E07)
další epizody (22)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Other Side of the Door (S01E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
Procházka nebezpečnou čtvrtí 2. část (S05E08)
další epizody (6)
2011 Detentionaire (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
Líbající lupič (S04E12)
Krvežíznivost (S04E11)
další epizody (13)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)
Kat (S03E11)
další epizody (13)
2009 Pearlie (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Veškerou možnou pomoc (S02E13)
Vlkodlaci (S02E12)
Zeptejme se dívky (S02E11)
další epizody (13)
2008 M.V.P. (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zatracená rudá planeta (S01E13)
Princ a rebel (S01E12)
Špatná medicína (S01E11)
další epizody (13)
2007 Durham County (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The Cocktail (S02E03)
Escape Mutant (S02E02)
China (S02E01)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 The Collector (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Hate Puppet / Darkness (E10)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Srdcem a krví (S07E11)
2000 Andromeda (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)