foto

Jamie Donnelly

  • nar. 1947
    Teaneck, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cargo
2015 Black Mass: Špinavá hra
Guns for Hire
2010 Cyrus
2005 Záhada Lucy Keyes
1998 Poslední mejdan
Slappy a Smraďoši
1978 Pomáda
1975 Dream Makers, The (TV film)

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Sunny (S02E08)
ŰberRay (S02E02)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
2002 Family Affair (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Dokumentární

2002 VH-1 Where Are They Now? - Grease (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace