foto

Cirroc Lofton

  • nar. 7.8.1978 (39 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cirroc Lofton je americký filmový a televízny herec. Svoju hereckú kariéru začal vo veku 9 rokov, keď začal byť obsadzovaný v malých rolách a TV reklamách. Jeho prvé výraznejšie obsadenie bolo zároveň aj tým najznámejším, keď v rokoch 1993 až 1999 stvárnil postavu Jakea Siska v známom sci-fi seriáli Star Trek: Deep Space Nine. Tohto synovca bejzbalistu Kennyho Loftona sme mohli vidieť aj v ďalších seriáloch, napríklad V siedmom nebi, Moesha, CSI: Miami a iných. Vďaka svojmu pomerne vysokému vzrastu (1,91 m) sa uchytil aj ako postava basketbalistu Curtisa Thorpa v seriáli The Hoop Life.

Okrem herectva sa snažil presadiť aj v hudobnom priemysle, kde koketoval s dráhou rapového umelca. Vo svojom voľnom čase nezabúda na širokú základňu "Trekkies" – priaznivcov Star Treku. Príležitostne sa objavuje na takzvaných Conoch, popkultúrnych konferenciách, konaných v rôznych kútoch sveta.

mrclTV

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ball Don't Lie
2007 I'm Through with White Girls (The Inevitable Undoing of Jay Brooks)
Star Trek: Of Gods and Men
2004 Fronterz
1993 Magic Paintbrush, The (TV film)
1992 Beethoven

TV seriály

2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)
2005 Invaze (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Dokud nás smrt nerozdělí (S07E18)
Polostín (S07E17)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
další epizody (11)
1997 Smart Guy (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (14)
1996 Moesha (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Úkol (S05E05)
další epizody (11)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zelení mužíčci (S04E07)
Břímě času (S04E05)
Nerozvážnost (S04E04)
další epizody (10)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Civilní obrana (S03E07)
Opuštěný (S03E06)
další epizody (11)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Útok (S02E03)
další epizody (15)

Dokumentární

2013 The Captains Close Up (TV seriál)
2004 Trekkies 2
1993 'Star Trek: Deep Space Nine': Behind the Scenes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace