Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sisko vede Alianci Federace v závěrečné bitvě proti Dominionu. (SkyShowtime)

Recenze (5)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně konec. V průběhu páté série bych nikdy netušil, že si budu přát ať už to co nejrychleji skončí. Dobrá byla jen hlavní dějová linie s útokem Cardasii. Vyvolávání zlých duchů mileneckou dvojcí Dukatem a Kai Winn byla naprostá hrůza, úplně zbytečná, celé se to dalo vystřihnout a nikdo by to nepoznal. Místo aby se věnovali dopadům války na Cardasii a Breeny. Founderům najednou stačí k osvícení splynutím s Odem, zajímavé že to nefungovalo před tím. Závěrečný sestřih je sice dojemný, ale zoufale tam chybí Jadzia. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějakej válečnej konec, vlastně nijak zvlášť zajímavej. Naprosto nelogické kroky (máme to co Founders zoufale potřebují, vůbec nás nenapadne použít diplomacii a začít si diktovat podmínky). Jo a THE SISCO v rámci MYSTICAL SHIT dělá... nevim co, něco s andělama nebo démonama nebo nějakou jinou zoufalou abrahamskou alegorií nebo já nevim - proklikal sem to, abych byl rád, že už mám tohle zoufalství za sebou. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže! Seriál byl ukončen a ne zrušen, což se obzvlášť dnes fakt cení. Závěr byl takový tradičně nostalgicky rozlučkový, ale vzhledem k tomu, že 60-70% dílů celého seriálu je vysloveně o ničem, tak ta nostalgie zase tolik nefungovala. Úplně nejvíc celý seriál zadupává do podprůměru linka Bajorské víry v proroky, přízraky, nebo bytosti z červí díry, Kai, Vedekové, Sisko jako nějaký božský vyslanec?!? To jsou vysloveně sračky, nebo jak tady sirien trefně naznal "mystical shit!" Tohle jsou pohádky ze středověku a do 24-tého století to fakt nepatří a Picard to řekl v TNG S03E04 (1988) řekl jasně! Tohle tady nebýt a trochu víc zapracovat na té válce s Dominionem a dalších příbězích na DS9 a byl by to skvělý Star Trek seriál. Takhle je to jen fajn seriál ze světa ST a třetí kolo si už asi nedám... ()

Reklama

Reklama