foto

Sung-hi Lee

  • nar. 1.4.1970 (49 let)
    Městský obvod Eunpyong-gu, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Imigranti
Tripping Forward
Umění války 3: Odplata
2007 Richard III
2005 Modelky na zabití
2004 Sexbomba od vedle
Šestka - znamení zla
2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
Život jedné dívky
2000 Sestřička Betty
Smrtící hrozba
That Summer in LA
1999 Making Contact
1998 Error in Judgment
1997 Půlnoční modř
Zbraň davového šílenství (TV film)

TV seriály

2007 Zpátky do studia (TV seriál)
Pilot (E01)
Ztraceni (TV seriál)
Tricia Tanaka je mrtvá (S03E10)
2003 Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Holy Mackerel (S05E03)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
Shotgun Love Dolls (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Na život a na smrt (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hide and Seek (S02E11)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1998 Playboy: Asian Exotica
1995 Edenquest: Anna Nicole Smith

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky