foto

Jeremy Slate

  • nar. 17.2.1926
    Atlantic City, New Jersey, USA
  • zem. 19.11.2006 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Trávníkář
1991 Auto snů
Voyage of the Heart
1990 Stolen: One Husband (TV film)
1989 Goodnight, Sweet Marilyn
Mrtvá jáma
Ráj detektivů (TV film)
1988 Mrtvý bod
Vražedný šepot (TV film)
1979 Mr. Horn (TV film)
1978 Cizinec v domě (TV film)
1975 Stowaway to the Moon (TV film)
1974 Return of the Big Cat (TV film)
The Centerfold Girls
1973 Man Who Died Twice, The (TV film)
1972 Curse of the Moon Child
1971 Crosscurrent (TV film)
Drag Racer
1969 Hell's Angels '69
Hell's Belles
Maršál
1968 Gang v mini
Hooked Generation, The
Ďábelská brigáda
1967 Rození smolaři
Wings of Fire (TV film)
1965 Cesta do Švédska
McGhee (TV film)
Synové Katie Elderové
1963 Wives and Lovers
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
1960 G.I. Blues
1959 Na sever severozápadní linkou
That Kind of Woman

TV seriály

2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kdo podpálil stodolu (S01E11)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
Seaway (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace