foto

Jeremy Sims

  • nar. 10.1.1966 (53 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Swinging safari
2017 A Few Less Men
2015 Ruben Guthrie
2012 Dangerous Remedy (TV film)
2011 Underbelly Files: The Man Who Got Away (TV film)
2003 Hlavně se nevzdat (TV film)

TV seriály

2001 Farscape (TV seriál)
Liars, Guns and Money: Part 3: Plan B (S02E21)
Liars, Guns and Money: Part 2: With Friends Like These... (S02E20)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Camelot (S01E14)
1999 Farscape (TV seriál)
Till the Blood Runs Clear (S01E11)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2006 Project Greenlight Australia 2 (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace