foto

Leonard Bernstein

  • nar. 25.8.1918
    Lawrence, Massachusetts, USA
  • zem. 14.10.1990 (72 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Pocta Shakespearovi (divadelní záznam)
1961 West Side Story
1957 The Lark (TV film)
1954 V přístavu
1952 Trouble in Tahiti (TV film)

TV seriály

1951 Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

Hudební videoklipy

1968 Karel Gott: Tichý kout (hudební videoklip)
1964 Karel Gott: Maria (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

1991 Candide (TV film)
1961 Drama Into Opera: Oedipus Rex (TV film)

Dokumentární

2018 Leonard Bernstein - Rozpolcený génius (TV film) - a.z.
2016 Leonard Bernstein: Delší než život - a.z.
2012 Hudba na obrazovce
2004 Devátá - a.z.
1989 Clive James' Postcard from... (TV seriál)
1988 Teachers and Teaching: An Autobiographical Essay by Leonard Bernstein (TV film)
1987 Leonard Bernstein učí mladé hudebníky (TV film)
1985 Leonard Bernstein nahrává West Side Story (TV film)
1983 Sto let Metropolitní opery (koncert)
1982 Bernstein/Beethoven (TV seriál)
1975 Gustav Mahler: Symphonie Nr. 8 (koncert)
Leonard Bernstein Rehearses Mahler (TV film)
1972 Gustav Mahler: Das Lied von der Erde (koncert)
Young People's Concerts: Holst - The Planets (TV film)
Young People's Concerts: Liszt and the Devil (TV film)
1970 Bernstein on Beethoven: A Celebration in Vienna (TV film)
1968 Young People's Concerts: Forever Beethoven (TV film)
1967 Inside Pop: The Rock Revolution (TV film)
1966 Leonard Bernstein o hudbě: K narozeninám Šostakoviče (koncert)
1965 Leonard Bernstein o hudbě: Pocta Sibeliovi (TV film)
1962 Drama of Carmen, The (TV film)
Leonard Bernstein and the New York Philharmonic in Japan (TV film)
Young People's Concerts: The Road to Paris (TV film)
1961 Leonard Bernstein o hudbě: Lidová hudba v koncertní síni (TV film)
Romanticism in Music (TV film)
1960 Creative Performer, The (TV film)
Leonard Bernstein and the New York Philharmonic in Berlin (TV film)
Rhythm (TV film)
1959 Leonard Bernstein and the New York Philharmonic in Moscow (koncert)
The New York Philharmonic in Venice: The Ageless Mozart (TV film)
1958 Leonard Bernstein o hudbě: Co znamená hudba? (TV film)

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)
1962 The 14th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1958 Leonard Bernstein o hudbě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(102)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace