foto

Dyana Liu

  • nar. 29.6.1981 (38 let)
    Taipei, Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Between the Sand and the Sky
2013 The Republic of Two
2009 Down for Life

TV seriály

2016 Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
2015 Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
2014 Classic Alice (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Deep Throat (S04E05)
Chirurgové (TV seriál)
Krása bloudění (S11E01)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Stray Dogs (S02E22)
Krampus (S02E07)
Foam Finger (S02E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2008 Rita Rocks (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace