foto

Suzy

  • nar. 10.10.1994 (25 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Bae Ji Soo, známá pod svým uměleckým jménem Suzy, je jihokorejská zpěvačka, herečka, modelka a členka dívčí skupiny Miss A.

Suzy se narodila v Gwangju, Jižní Korei. Studovala Seoul Performing Arts High School a v roce 2009, při nepovedeném konkurzu Mnet Superstar K, zaujala průzkumníka společnosti JYP Entertainment. Jimi byla vytvořena skupina Miss A, se kterou v roce 2010 debutovala. Poprvé se na televizních obrazovkách ukázala v jihokorejském seriálu DREAM HIGH, kde si zahrála jednu z hlavních rolí, Go Hye Mi.

Ahena

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baekdusan
Princess Strawberry Rabbit
2017 Rieol
2015 Dorihwaga
2012 Geonchukhakgaeron

TV seriály

2020 Saenbakseu (TV seriál)
2019 Vagabond (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Hamburo aeteuthage (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Byeoleseo on geudae (TV seriál)
Gugaui seo (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Deurim hai (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Hyumeon kajino (TV seriál)

Hudební videoklipy

2012 Classic (hudební videoklip)
2011 Yeppeugo miwotda (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 박진영의 파티피플 (TV pořad)
2015 비밀병기그녀 (TV pořad)
2014 나는 남자다 (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)
Isip segi misonyeon (TV pořad)
Jinjja sanai (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
인간의 조건 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce