Reklama

Reklama

Suzy Bae

Suzy Bae

nar. 10.10.1994 (29 let)
Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Zajímavosti (6)

Vagabond (2019)

  • Akční škola, kde Cha Dal-Gun předvádí své dovednosti je skutečná akční škola, kde Lee Seung Gi a Bae Suzy nacvičovaly své akční scény před natáčením. (Roby)

Vagabond (2019)

  • V rámci přípravy docházeli 3 měsíce před natáčením Lee Seung Gi a Suzy do akční školy, kde se připravovali na natáčení akčních scén. Oba dva cvičili velmi poctivě, aby jejich akční scény vypadaly přirozeně. (Roby)

Vagabond (2019)

  • Na předávání cen SBS Drama Awards 2019 získaly Lee Seung Gi a Suzy ceny pro nejlepšího herce a herečku v hlavní roli v mini-sérii a nejlepší seriálový pár za rok 2019. Dalším oceněným byla herečka Moon Jeong-Hee, která spolu s herečkou Lee Chung-Ah ze seriálu VIP (od r. 2019) vyhrála v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli za rok 2019. (Roby)

Návnada v pastičce (2016)

  • Nabídku ztvárnit hlavní ženskou roli v seriálu inspirovaným populárním eponymním internetovým komiksem, v němž hlavní hrdinka, obyčejná, ale v nitru svědomitá dívka, procházející intimním vztahem s přítelem, jenž ji dělá mnohdy víc starostí než by si sama bývala přála, bez uvedení důvodu neodmítla jen jihokorejská herečka Go-eun Kim (Monster (2014), Memories of the Sword (2015)), ale také její herecká kolegyně a populární zpěvačka Suzy (Big (2012), You Who Came from the Stars (2013)). První jmenovaná se ale na úkor režisérova osobního naléhání v seriálu nakonec objevila. Režisér se dokonce zavázal o jisté úpravy harmonogramu, jen aby herečka neměla problémy se svými dalšími televizními projekty. (Conspi)

Dorihwaga (2015)

  • Pro potřeby filmové postavy, byla herečka Su-ji Bae nucena podstoupit výuku tradičního korejského vypravěčského stylu Pansori (판소리), jehož původ lze objevit v tehdejším šamanství či rituálních zaříkáváních. Tento druh specifického vypravěčství je zvláštní především svoji formou, tvořenou zpívajícím vypravěčem – nejčastěji v ženské podobě – sorikkun (소리꾼) a doprovodného bubeníka gosu (고수), hrajícího na tradiční korejský buk (북); dřevěný válcovitý buben. (Conspi)

Herečka

Host

Reklama

Reklama