foto

Bruce Phillips

  • nar. 13.9.1951 (67 let)
    Wellington, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Láska na Novém Zélandu (TV film)
The Insatiable Moon
2006 Out of the Blue
2004 Generál Eisenhower (TV film)
Nekecej a pádluj!
2003 Pán prstenů: Návrat krále
2002 Pán prstenů: Dvě věže
1996 Návrat na ostrov pokladů (TV film)
1992 Alex
Potopení lodi Rainbow Warrior
1988 Hotel pod hvězdami
1985 Shaker Run

TV seriály

2014 The Brokenwood Mysteries (TV seriál)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Destiny (S01E02)
Prophecy (S01E01)
2005 Seven Periods with Mr Gormsby (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
1997 Enid Blytonová: Dobrodružství (TV seriál)
1996 Enid Blytonová: Tajemná místa (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1989 Shark in the Park (TV seriál)
1986 Worzel Gummidge Down Under (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace