Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj!

  • USA Without a Paddle (více)
Trailer 2

Jako kluci byli Dan Mott, Jerry Conlaine, Tom Marshall a Billy Newwood nejlepšími kamarády. Jenže pak vyrostli a jejich cesty se rozdělily. Astmatický Dan se stal doktorem, ale pořád je přehnaně opatrný. Jerry pracuje u psacího stolu, ale touží po práci ve volné přírodě, ačkoli jeho přítelkyně by byla raději, kdyby trošku dospěl. Tom žije ze dne na den, jezdí na Harleyi, svádí holky a pokouší se vyhnout vězení. Po letech se sejdou na Billyho pohřbu, zavzpomínají na staré časy a zajdou do staré klubovny, v níž si kdysi přísahali věrnost a snili o nalezení ztraceného lupu D. B. Coopera, nejslavnějšího bankovního lupiče 70. let. Ukáže se, že Billy léta pracoval na mapě, která by je dovedla k pokladu, a tak netrvá dlouho a padne návrh vyrazit do divočiny a dotáhnout sen do konce. V malém provinčním městečku si pronajmou kanoi a vyrazí po řece. Jenže cesta zdaleka není tak báječná, jak si zpočátku představovali. Musí prchat před neodbytnou medvědicí a zdolat peřeje, zakončené vodopádem. Sice se jim nic nestane, přijdou však o mapu a zásoby. Pro Dana je to příležitost navrhnout, aby se nejkratší cestou vrátili. Naděje mu svitne, když objeví obdělávané pole. Než však stačí vydechnout, zjistí, že jde o marihuanovou farmu, kterou obhospodařují ostří hoši Dennis a Elwood, kteří nejsou vůbec nadšení, že se jim po poli promenádují městští hejsci a ničí jim úrodu. Jestli staří kamarádi nakonec přece jen najdou poklad, není jisté. Cestou však objeví něco mnohem cennějšího. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (272)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

K čemu jsou skvěle hodnocené komedie, u kterých se spíše pousmějete. Ale i této komedie jsem se nepousmíval, ale smál na celé kolo :-) Příběh party kamarádů, jenž skončí v osamělé přírodě. A zažívají dobrodružství, plné různých komických situací. Nebojte není to blbé! Všiml jsi si, kolik bylo na pohřbu holek?! Jo bylo to jako diskotéka s rakví uprostřed. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Co tuto komedii řadí výše oproti jiným komediím? Bohužel nic. Je to totiž komedie, která sice neurazí, není přehnaná, ale humoru a povedených vtípků je pramálo. Hlavní trojice a samotný příběh se mi zamlouvá - 2 sympaťáci a jeden zrzavej ňouma, kteří se vydávají na dobrodružnou cestu. Ale na to, že tito herci jsou především komedianti, tak bych čekal sympatickou komedii, kterou si oblíbím a u které se především dobře pobavím. Nestalo se. Podruhé už po filmu nejspíš nesáhnu. 55% ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle americký "dementní" komedie docela rád a myslel jsem si, že i tohle by se mi mohlo líbit, ale výsledek mě zklamal. Hlavní herecká trojka předvádí výkony asi tak na úrovni Kameňáku a je nesympatická a zoufale nevtipná. Hlavně Seth Green je vyloženě na kopačku do držky. Vtipný scény jsou snad akorát ty, kde se vyskytuje Ethan Suplee. Ten jedinej z herců snese nějaký přísnější měřítko a asi jenom kvůli němu jsem to dokázal dokoukat. Druhej nejlepší hereckej výkon předved nejspíš cvičenej medvěd. Slaboučký 2 hvězdy. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Od začátku filmu jsem čekal, tak kdy už to příjde, kdy začne ta zábava, když jsem spatřil medvěda tak jsem si říkal už je to tady, to byl ale jen vrcholek vyčnívající nad mrakem, jinak 90% bylo bohužel pod ním, někdy až moc hluboko. A ty ekologický ženský byly fakt tou nejhorší pasáží společně s objevením nějaké schránky s kravinama z dětství. Škoda času. ()

atrapa 

všechny recenze uživatele

Přiznávam se, že jsem si četla a tenhle film jsem měla puštěný jen jako kulisu, ale věta tří "přírodně vypadajících" prsatek na stromě: "Když prší, tancujeme nahé a máme společný orgasmus," upoutala mojí pozornost - další rádoby egoistický film pro mužské pokolení....tak jsem si ten ten film prostě pustila znovu s předtuchou odpadu, ale překvapivě jsem z toho vypotila tři hvězdičky. Dvě za děj plus jednu za herce, který mi neuvěřitelně připomíná mého známého, protože tím pro mě tohle dílko získalo novou dimenzi a já se neuvěřitelně bavila :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Během jízdy trojice hrdinů loďkou má v jednom záběru Dan (Seth Green) klobouk a v dalším zase ne. (Mr.Hudson)
  • Postava D.B. Coopera je založena na skutečném muži, který v roce 1971 unesl letadlo a od majitelů si vynutil $200,000. S bankovkami v hodnotě $20 uvázanými k tělu následně z letadla seskočil. Nebyl nikdy chycen. (D3VIL)
  • Dax Shepard, Seth Green, a Matthew Lillard točili většinu nebezpečných scén bez pomoci kaskadérů. (D3VIL)

Reklama

Reklama