foto

Beryl Reid

  • nar. 17.6.1919
    Hereford, Herefordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.10.1996 (77 let)
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Souboj srdcí (TV film)
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
1985 Doktor a ďáblové
1983 Doctor Who: The Five Doctors (TV film)
The Wind in the Willows (TV film)
Žlutovous
1981 Late Flowering Love
1980 Comedy Tonight (TV film)
1979 An Honourable Retirement (TV film)
Dick Emery Comedy Hour, The (TV film)
1978 Carry On Emmannuelle
Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Joseph Andrews
1973 Father Dear Father
Prosím žádný sex - jsme Britové
Psychomania
1972 Znovuzrození Dr. Phibese
1971 The Beast in the Cellar
1970 Entertaining Mr. Sloane
1969 The Assassination Bureau
1968 Inspektor Clouseau
Likvidace sestry George
Star!
1962 The Dock Brief
1960 Na každého jednou dojde
1957 Mr. Bowling Buys a Newspaper
1956 Extra Day, The
1954 The Belles of St. Trinian's
1940 Spare a Copper

TV seriály

1993 Bedna (TV seriál)
To Say I Love You, Pt. 1 (S01E03)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Bunch of Five (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Stuff (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
1984 Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1983 Cuffy (TV seriál)
Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
Smiley's People (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1977 Bunch of Fives, A (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
Father Dear Father (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
Dee Time (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Bold as Brass (TV seriál)
Frankie Howerd (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)
1951 Vic's Grill (TV seriál)
1948 Wit and Wisdom (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1968 Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
1964 Bold as Brass (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Peter Cook & Co. (TV pořad)
1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky