foto

Beáta Andrašovanová - Dubasová

  • nar. 14.5.1963 (56 let)
    Stropkov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Zima kúzelníkov (TV film)
1988 F.T.
F.T. na cestách
Orechové škrupinky (TV film)
1986 Do-re-mi

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2019 Chlapčenský úsmev (koncert)
2011 Integrácia (koncert)

Hudební videoklipy

1987 Beáta Dubasová - Dievča z reklamy (hudební videoklip)
Beáta Dubasová - Sme také, aké sme (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Liga proti rakovine (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
Noc nádejí 2013 (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
2009 SuperSilvester 2009 (TV pořad)
2008 Modré z neba (TV pořad)
1995 Na státní hranici (TV pořad)
1988 Beáta Dubasová - Dievča z reklamy (TV pořad)
Lov na city (TV pořad)
1984 Pestrá paleta melódií (TV pořad)
1983 Pesničky do každého počasia (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky