foto

Andrea King

  • nar. 1.2.1919
    Paříž, Francie
  • zem. 22.4.2003 (84 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Color of Evening, The
Inevitable Grace
1991 Velká sázka
1973 Blackenstein
1969 Daddy's Gone A-Hunting
1968 Columbo: Vražda na předpis (TV film)
1965 House of the Black Death
1958 Darby's Rangers
1957 Kapka krve
Outlaw Queen
1956 Silent Fear
1952 Red Planet Mars
The World in His Arms
1951 Mark of the Renegade
The Lemon Drop Kid
1950 Buccaneer's Girl
Dial 1119
I Was a Shoplifter
Southside 1-1000
1949 Song of Surrender
1948 Mr. Peabody and the Mermaid
1947 My Wild Irish Rose
Osedlej růžového koně
The Man I Love
1946 Shadow of a Woman
The Beast with Five Fingers
1945 God Is My Co-Pilot
Hotel Berlin
It Happened in Springfield
Navy Nurse
Roughly Speaking
1944 Hollywood Canteen
Pan Skeffington
Proudly We Serve
The Very Thought of You
1940 Ramparts We Watch, The

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace