Reklama

Reklama

Romantická komedie o lidských tužbách, krádeži a velké sázce. Monte je barman a patologický průšvihář, který potřebuje zelenou kartu. Lucy je servírka a neúspěšná adeptka magie. Vivian, její kamarádka, navrhuje spodní prádlo a touží po kariéře a slávě. Jejich přání jsou odlišná, ale cíl stejný. Získat peníze. Přidají-li se k nim dva majitelé baru a hluchoněmá hosteska, jsou tu hlavní postavy této romantické komedie o lidských tužbách, loupeži a samozřejmě o velké sázce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Galadriel14 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, u kterých se mi skoro nechce věřit, že opravdu vznikly. The Linguini Incident je jedním z nich, a proto mu fandím a mám hluboký respekt ke každému bizarnímu detailu. Pořád si nejsem jistá, jestli Bowie vůbec hraje nebo se tady jen tak vyskytuje, každopádně v jeho podání vyzní sebepodivnější replika tak nějak akorát a nadchlo mě, že se vydával za Čechoslováka. A půlka z každé hvězdičky patří naprosto přehnaným postavám majitelů baru, okamžitě bych se u nich nechala zaměstnat a ještě radši bych s nimi uzavřela sázku. ()

Reklama

tidwell 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jarmuschovsky výstřední postavy, newyorské klubové reálie 90. let, ale hlavně hodně šílená komediální jízda, kterou táhne především Rosanna Arquette, Eszter Balint a David Bowie - ta jeho topornost Ziggy Stardusta se nehodí do žádného filmu, ale do téhle komedie tak nějak zapadá... Skrytá perla, kterou stojí za to vidět (i když se za těch pět hvězdiček trochu stydím, nemohu jinak.) P. S. Ta krabice Pilsner Urquell ve skladu! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neskutocne vystredne postavy - barman a patologicky klamar sa da dohromady so servirkou ktora je neuspesna adeptka bielej magie + hluchonema hosteska chcu prachy na lepsi zivot - a na 105 minut je postarane o salvy rehotu, najlepsie huronskeho rehotu . 85 % ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama