foto

Richard Laxton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Effie Gray
2013 Burton a Taylorová (TV film)
2011 Night Watch (TV film)
2009 Angličan v New Yorku
2008 Hancock & Joan (TV film)
2007 Free Agents (TV film)
Grow Your Own
2006 Life and Lyrics
2003 Hearts of Gold (TV film)
2002 Případy inspektora Lynleyho: Druhá šance (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Pro dobro Eleny (TV film)
2001 Případy inspektora Lynleyho: Vysvobození (TV film)
1996 Kapitán Poldark (TV film)

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
The Waiting Room (E05)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Shapes and Colors (S02E05)
2016 Mum (TV seriál)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
River (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Accused (TV seriál)
Him & Her (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
2000 Border Cafe (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 The Hello Girls (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
Zlatá klec (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace