foto

Fabian

  • nar. 6.2.1942 (77 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda (TV film)
1996 Intimní detaily
1994 Runaway Daughters (TV film)
1983 Silvestrovské představení
1981 Kiss Daddy Goodbye
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1978 Disco Fever
Getting Married (TV film)
Katie: Portrait of a Centerfold (TV film)
1976 Day the Lord Got Busted, The
1973 Little Laura and Big John
1971 Poslední jízda
1970 Bullet for Pretty Boy, A
1969 Devil's 8, The
1968 Maryjane
Wild Racers
1967 Bouřlivá cesta
1966 Dr. Goldfoot a jeho sexbomby
Fireball 500
1965 Deset malých černoušků
Drahá Brigitto
1964 Ride the Wild Surf
1962 Five Weeks in a Balloon
Mr. Hobbs Takes a Vacation
Nejdelší den
1961 Love in a Goldfish Bowl
1960 High Time
Na sever Aljašky
1959 Hound-Dog Man

TV seriály

1990 Kvítko (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1981 Movie Macabre (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1966 The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Fractured Flickers (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Dokumentární

1959 Rock 'n' Roll (TV film)

Host

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace