foto

Frank Cottrell Boyce

  • nar. 23.9.1959 (58 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Goodbye Christopher Robin
2013 Koleje osudu
2009 Framed (TV film)
2008 Bůh před soudem (TV film)
2007 Grow Your Own
2005 Tristram Shandy
2004 Milióny
2003 Kód 46
2002 Nonstop párty
Revengers Tragedy
2000 Pandaemonium
Vykoupení
1998 Hilary a Jackie
1997 Vítejte v Sarajevu
1996 Saint-Ex
1995 Polibek motýla
1993 Dámský průvodce nevěrou (TV film)
1990 Forget About Me

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
Smile (S10E02)
2014 Pán času (TV seriál)
In the Forest of the Night (S08E10)
1997 Captain Star (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2017 Earth: Den na zázračné planetě
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace