foto

Sergio Donati

  • nar. 1933
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Sicilská rebelka
2001 Miláček žen (TV film)
Storia di guerra e d'amicizia
2000 Almost Blue
Gioco di specchi (TV film)
Ritorno del piccolo lord, Il (TV film)
1999 Nanà (TV film)
Senza movente
Stíny (TV film)
1997 Les Héritiers (TV film)
1996 Malý lord (TV film)
Tašunga
1993 Un cane sciolto 3 (TV film)
1992 Beyond Justice
1991 Planoucí pobřeží (TV film)
Un cane sciolto 2 (TV film)
1990 Un cane sciolto (TV film)
Únos lodi Achille Lauro (TV film)
1989 Blowing Hot and Cold
1988 Rimini, Rimini - po roce
Sotto il vestito niente 2
1987 Muž na mušce
1985 Casablanca, Casablanca
Marinaio e mezzo, Un (TV film)
1984 Mezi čtyřma očima
1983 Srdce a zbroj
1982 Bonnie a Clyde po italsku
Conte Tacchia, Il
1981 Buddy míří na Západ
1979 Giocattolo, Il
Ostrov rybích mužů
1978 Duri a morire
1977 Holocaust 2000
Mostro, Il
Orka zabiják
Rebus
1976 Gianluca a Luigi
Italia s'è rotta, L'
1975 Vůně cibule
1974 Bestione, Il
Policistka
1973 Dio, sei proprio un padreterno!
Eroi, Gli
Maschio ruspante, Il
Ming, ragazzi!
1972 Aféra z titulní stránky
Amico, stammi lontano almeno un palmo
1971 Hlavu dolů
Stanza 17-17 palazzo delle tasse, ufficio imposte
1970 Concerto per pistola solista
1968 L'oro di Londra
Persecución hasta Valencia
Tenkrát na Západě
1967 ...4 ...3 ...2 ...1 ...morte
Faccia a faccia
Handvoll Helden, Eine
Sedmkrát žena
1966 100.000 dollari per Lassiter
Requiem per un agente segreto
1952 La nemica

TV seriály

1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
Tajemství řeky Bohů (TV seriál)
1991 Scoop (TV seriál)
1990 Milione di miliardi, Un (TV seriál)
1989 Zákon pouště (TV seriál)
1988 Tajemství Sahary (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1967 Col cuore in gola - kniha
1966 Tre notti violente - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1954 Baracca e burattini

Dokumentární

2001 Sergio Leone: Cinema, Cinema (TV film)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace