foto

Brad James

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pride & Prejudice: Atlanta (TV film)
2018 The Other Side
When It Comes Around
2017 Walk Away from Love
2016 For the Love of Christmas
Merry Christmas, Baby (TV film)
The Choice
2015 Love the One You're With (TV film)
What Love Will Make You Do
Zodiac Sign
2014 Comeback Dad
Daddy's Home (TV film)
First Impression
Skinned
2013 Atlanta (ATL) Undercover
Zmizení
2012 Rodičovský manuál
2010 Champion Road: Arena
2008 Champion Road

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Phantom (S01E10)
2019 A House Divided (TV seriál)
American Soul (TV seriál)
2018 Superstition (TV seriál)
Resurrection (E12)
Back to One (E11)
Green-on-Blue (E10)
2017 Superstition (TV seriál)
Uncle Bubba (E09)
You're Not My Momma (E08)
Echoes of My Mind (E07)
další epizody (9)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
Nok Aaut (S02E04)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Podezíravá mysl (S03E02)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zpátky v sedle (S03E18)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Making Your Bed (S01E04)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
Let's Stay Together (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Pilot (S01E01)
One Tree Hill (TV seriál)
The Smoker You Drink, the Player You Get (S08E17)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Memory Lane (S02E04)
2009 Meet the Browns (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky