foto

Brad James

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Walk Away from Love
2016 For the Love of Christmas
Merry Christmas, Baby (TV film)
The Choice
The Other Side
2015 Love the One You're With (TV film)
Zodiac Sign
2014 Comeback Dad
Daddy's Home (TV film)
First Impression
Skinned
2013 Atlanta (ATL) Undercover
Zmizení
2012 Rodičovský manuál
2010 Champion Road: Arena
2008 Champion Road

TV seriály

2017 Superstition (TV seriál)
Pilot (E01)
Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
Nok Aaut (S02E04)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2012 The Rickey Smiley Show (TV seriál)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
Let's Stay Together (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Memory Lane (S02E04)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace