Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozvedený sociální pracovník vezme na Štědrý den na projížďku svou dceru. (FunDinDung)

Recenze (13)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velký špatný. Jediné, za co lze pochválit, je onen příběh, i když ne zrovinka originální - nevěřící dospělák potká americký symbol Vánoc a prožije s ním řadu podivných dobrodružství. Fajn, to bylo pěkné. Zbytek bohužel špatný - herecké obsazení, dialogy, prapodivné jednání postav.... ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo hodně otřesné. Já nevím, svět se asi zbláznil, ale jak někdo může takový paskvil vůbec natočit? Dobrá, beru, že je publikum, které touží po černém Santovi (ale na jednu stranu proč, copak si třeba malí sportovci přejí, aby Usain Bolt byl běloch?), ale proč ten Santa byl tak pošahanej? Klidně, ať si je bláznivej, ale trochu inteligence by v tom být mohlo. Toto bylo od začátku do konce dost trapný. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Netflix, tak aj Disney začína postupne vypúšťať svoje Vianočné filmy na rok 2023. Avšak, podobne ako to bolo v prípade Best. Christmas. Ever!, výsledok je rovnaký. Hlavný rozdiel je v tom, že film Tima Storyho ešte nesie na sebe niekoľko „disneyovských“ motívov. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama