foto

Harold J. Stone

  • nar. 3.3.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 18.11.2005 (92 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Hardly Working
1976 McNaughton's Daughter (TV film)
1975 Legend of Valentino, The (TV film)
Mitchell
Wild McCullochs, The
1974 Photographer, The
1972 Pickup on 101
1971 The Seven Minutes
1970 Breakout (TV film)
Which Way to the Front?
1969 Olsen-banden på spanden
1967 Masakr na svatého Valentýna
The Big Mouth
1966 Don't Forget to Wipe the Blood Off
Operation Razzle-Dazzle (TV film)
1965 Girl Happy
Největší příběh všech dob
1963 Muž s röntgenovýma očima
Showdown
1962 The Chapman Report
1960 Spartakus
1959 These Thousand Hills
1957 House of Numbers
Man Afraid
Slander
The Garment Jungle
The Invisible Boy
1956 Back from Eternity
Nepravý muž
Někdo tam nahoře mě má rád
Tím hůř, když padnou

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Joe and Sons (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Gilligan's Island (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Arrival (S03E02)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 The Man Behind the Badge (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Shadow of the Cloak (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1950 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace