foto

Myra Turley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pěkně blbě
2014 Slídil
2010 Krásný chlapec
2009 Safe Harbor (TV film)
2007 Out of Omaha
2006 Jako malé děti
Vlajky našich otců
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2000 Proutník
1998 You Lucky Dog (TV film)
1995 Moje Antonie (TV film)
1994 Totální okno
1992 Stav: kritický (TV film)
1990 Beanpole (TV film)
Daughter of the Streets (TV film)
Murder in Paradise (TV film)
The Bakery
Vital Signs
1989 Cast the First Stone (TV film)
Flamingo Kid, The (TV film)
Nevinné lži (TV film)
Peacemaker
Sázkař
1986 Child's Cry (TV film)

TV seriály

2014 TURN (TV seriál)
Eternity How Long (S01E04)
2013 Legit (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
2011 Pomsta (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Ztráta tváře (S04E13)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Opatření (S03E04)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Nová dívka (S02E05)
Tři neděle (S02E04)
další epizody (4)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
2003 Přátelé (TV seriál)
Test plodnosti (S09E21)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Humpty Dumpty (S06E05)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace