foto

Myra Turley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
Opravdové country: Má láska
Pěkně blbě
2014 Slídil
2010 Krásný chlapec
2009 Safe Harbor (TV film)
2007 Out of Omaha
2006 Jako malé děti
Vlajky našich otců
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2000 Proutník
1998 You Lucky Dog (TV film)
1995 Moje Antonie (TV film)
1994 Totální okno
1992 Stav: kritický (TV film)
1990 Beanpole (TV film)
Daughter of the Streets (TV film)
Murder in Paradise (TV film)
The Bakery
Vital Signs
1989 Cast the First Stone (TV film)
Nevinné lži (TV film)
Peacemaker
Sázkař
The Flamingo Kid (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)

TV seriály

2020 K smíchu (TV seriál)
The Cleanest Liver in Columbus, Ohio (S02E01)
Bude líp (TV seriál)
Batceañera (S04E09)
2018 Arrested Development (TV seriál)
Sinking Feelings (S05E05)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Jak dlouhá věčnost (S01E04)
2013 Legit (TV seriál)
Anger (S01E04)
Pomsta (TV seriál)
Masquerade (S02E18)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na tresčím bále (S05E07)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Střetnutí (S04E13)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
V dobrém i zlém (TV seriál)
To stihneme (S04E33)
Na velikosti záleží (S04E29)
Eddieho dilema (S04E19)
další epizody (4)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Vánoční mise (S02E08)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Opatření (S03E04)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Nová dívka (S02E05)
Tři neděle (S02E04)
další epizody (4)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2005 Freddie (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Má pokrytecká přísaha (S04E15)
Moje štístko (S04E14)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
2003 Přátelé (TV seriál)
Test plodnosti (S09E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Whose So-Called Life Is It Anyway? (S03E12)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Humpty Dumpty (S06E05)
1998 Správná pětka (TV seriál)
Here and Now (S04E15)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vítáme miminko (S02E15)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Muscle (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Second Half, The (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Happy Birthday, Baby (S01E06)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky