Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Aby uspokojil Netflix své odběratele, dost často financuje či odkupuje tvorbu i od nepříliš známých tvůrců z různých koutů světa. Mnohdy se však jedná o nepříliš povedené kousky, po kterých brzy neštěkne ani pes a tento thriller/lesní naháněčka je toho zdárným příkladem. Nemám tušení, jaký byl rozpočet filmu, ale příliš atraktivní podívané nám zde nabídnuto opravdu nebylo. A jelikož jsem už viděl dost filmů na podobné téma, musím uznat, že zcela oprávněně.    Nejen že samotný příběh nám nenabídne příliš záživných momentů, ale je zde k vidění i hromada nelogických prvků, stupidní chování postav a samotná pointa filmu vás rovněž do křesel neposadí. Důvod proč žena pronásledovala a postupně zabíjela naší partičku přátel (která mimochodem také moc sympatií nepobrala) je nám zde sice v závěru naznačen, ovšem to nic nemění na tom, že nám vše bylo podáno dosti zvláštní formou s nakyslou pachutí. Střely do hlavy žádné velké terno nejsou, pořádná psychologická hra nám zde nabídnuta nebyla a většina postav vám tu stejně poleze neskutečně na nervy. Když k tomu připočítáme i osobní rozepře mezi pěticí přátel, které byly jen natahováním času, nejeden divák se u toho začne nudit. Velká škoda byla, že si zdejší děvčata nevyměnila role. Celkem atraktivní střelkyně vs. nějak zvlášť pěkná přítelkyně hlavního hrdiny.    Samotná lokace filmu kde se film natáčel je tak asi jediným prvkem, který opravdu stojí za trochu té pochvaly. Každopádně si z toho můžeme odnést poučení, že na některé věci v lese (zvláště hračky), byste sahat opravdu neměli! Nikdy nevíte, komu se dostane do hledáčku…! 30% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

teoreticky to mohla být standardní jednohubka,kdy partičku frajerů honí po lese kdosi s flintou a ze začátku to ještě jakž takž funguje.Nimcéně když se ukáže kdo a proč je ten záhadný střelec,přišlo mi to najednou strašně blbý.Ne snad,že bych nechápal důvod,ale to jak se pak celý film začal vyvíjet byla extrémní nuda a bylo mi úplně jedno jestli je nakonec všechny vystřílí nebo ne...20% ()

Reklama

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Tak to mě oser bo už sem par cypovin zkuknul, ale po tomto ja nevim co mam řect. Jak sem čuměl na ty pajtašky jak běhaju po lese jak šileni, tak se ani nedivim, že dojčaci prohrali obě valky. “Vypadáte vážně dost vyčerpaně. Moje rozlučka se svobodou.  Brzo se žením.” Ha ha ha. Ti tragedi beztak nebyli na vojně bo take neschopne ignoranty vychovala určitě germanska modra knižka. Na stopro by to měl lovec horši jak by musel ulovit 5 želv. Jedna hvězda, že misto čokolady tu hraje ťaman. Zdař buch! ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku za úžasnou a charismatickou hlavní hrdinku. Z očí ji sálala výmluvnost jejích ospravedlnilých činnů. Herci zvolení velmi dobře hlavně Albert, tomu z očí vyzařovala uvěřitelnost charismatického sympaťáka. Děj skvělý pro odvážlivce, kteří chcou jen tak povegetit po vývaru a zapečeném květáku s brambory a nivou. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Sice to zde mělo hodně slabé hodnocení a to i v komentářích, ovšem já jsem většinou tvrdohlaví a musím jít i přesto... Každopádně, já osobně to nemohu hodnotit jako průser, ano trošku to že vrah to dělal z nějaké pomsty, ale vlastně se mstil úplně cizím. Nedávalo žádný smysl, to že kolikrát oni v určitém počtu toho člověka mohli dostat, taky dobrý no prostě další minus, nicméně celek a i to jak konečně tam byla jen parta chlapů a což prostě je příjemná změna tak super. Upřímě, vůbec jsem nepochopil tu druhou dějovou linku, s tím jak se ten jeden typek dával atd dohromady s tou holkou, a že mu ji asi ten druhý přebral, úplně k ničemu ta linka si myslím.... No každopádně asi to chtěli trochu čas nahnat, ale myslím si že místo toho mohli vymyslet jak toho dotyčného dostanou, ale budiž.... No za celek i přes ty nedokonalosti 4 hvězdy 80% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama