foto

Doreen Jacobi

  • nar. 28.2.1974 (45 let)
    Postupim, Braniborsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zersetzt - Ein Fall für Dr. Abel (TV film)
2014 Zwischen den Zeiten (TV film)
2009 Zwölf Winter (TV film)
2008 U-900
Čtyři do páru (TV film)
2007 Místo činu - Advokátka (TV film)
2006 Dva k sežrání (TV film)
Zwei Bräute und eine Affäre (TV film)
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
Mein Vater und ich (TV film)
Wer ist eigentlich... Paul?
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Problemzone Schwiegereltern (TV film)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV film)
Motown
2002 Das beste Stück (TV film)
Milostný román (TV film)
Vanessa Kramer und der rote Skorpion (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Skrytý pohled vraha (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Atemlose Liebe (TV film)
Game, Set & Match (TV film)
Hodina lva (TV film)
Případ osamělých boháčů (TV film)
St. Pauli Nacht
1998 Angel Express
Helicops (TV film)
1997 Der Kapitän - Den Tod im Nacken (TV film)
Der Kapitän - Die letzte Fahrt der MS Cartagena (TV film)
Der Kapitän - Gefährliche Fracht (TV film)
Der Kapitän - Zwischen den Fronten (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
Silvester Countdown

TV seriály

2009 Kobra 11 (TV seriál)
Kartel (S14E07)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
1998 Helicops (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stop volej (S02E13)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Eating Pattern (S01E03)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace