foto

Peter Benedict

  • nar. 13.7.1963 (56 let)
    Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein Tisch in der Provence: Hoffnung auf Heilung (TV film)
Ein Tisch in der Provence: Ärztin wider Willen (TV film)
Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2018 Der Mordanschlag (TV film)
2017 Eva über Bord (TV film)
Mladý Karl Marx
Osudové léto v Praze (TV film)
2016 Keine Ehe ohne Pause (TV film)
Tatort - Durchgedreht (TV film)
2015 Besser spät als nie (TV film)
Die kalte Wahrheit (TV film)
Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
Wer Wind sät (TV film)
2014 1864 - Brødre i krig
Ascension Day Ausgelöscht
Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Du bist dran (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
Stopy zločinu (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Barbara
Ein Jahr nach morgen (TV film)
Offroad
Polizeiruf 110 - Die Gurkenkönigin (TV film)
2011 Bloch - Inschallah (TV film)
Kdo, když ne my
Muž z Pekingu (TV film)
Rosa Roth - Bin ich tot? (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
Synkope (studentský film)
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
Válečný kůň
2010 3
Carlos (TV film)
Imaginární lásky
Solange du schliefst (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Claudia - Das Mädchen von Kasse 1 (TV film)
Mein Mann, seine Geliebte und ich (TV film)
Sopka (TV film)
2008 Das Geheimnis im Wald (TV film)
Die Heilerin 2 (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
Smrtící včely (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
Polizeiruf 110 - Dunkler Sommer (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
Tatort - Investigativ (TV film)
Yella
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Strach Fay Grimové
2005 Bettgeflüster & Babyglück (TV film)
Crazy Partners (TV film)
Die Leibwächterin (TV film)
Nachtasyl (TV film)
Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Agnes a jeho bratři
Sám mezi dětmi (TV film)
2003 Der alte Affe Angst
2002 Der Felsen
Die Freunde der Freunde (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Jenny - echt gerecht! (TV seriál)
Ex & Hopp (S01E01)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Geheimnis der Schwestern (E14)
SOKO Wismar (TV seriál)
Blindgänger (S16E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Intrige (S18E12)
2017 Dark (TV seriál)
Alfa a omega (S01E10)
Vše se děje teď (S01E09)
Rozcestí (S01E07)
další epizody (7)
Lobbyistin (TV seriál)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
Druck (E03)
další epizody (5)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
Vraždy na severu (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (S04E08)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
Hitzschlag (E05)
Kriminalista (TV seriál)
Dvojí smrt Igora Dovgala (S11E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Schutzlos (S16E07)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
Querschläger (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Větrná harfa (S20E09)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2013 Heldt (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Der Taufschein (S01E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Preis der Freiheit (S12E15)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Schumannova chyba (S07E02)
Soko Vídeň (TV seriál)
Familienbande (S08E09)
SOKO Wismar (TV seriál)
Brandbeschleuniger (S09E23)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage der Autorität (S15E15)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2011 Poslední polda (TV seriál)
O ničem nevím (S02E10)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Entgleist (S06E12)
Das Duo (TV seriál)
Mordbier (E20)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kartel (S14E07)
Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2008 Unschuldig (TV seriál)
Unser Mann im Süden (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Marienfeuer (S01E04)
Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Stůl a lože (S02E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2006 Stolberg (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Man lebt nur zweimal (E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Anonym (S06E03)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Návrat (S09E01)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Katz und Maus (S02E01)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Der Liebhaber (E05)
2002 Bloch (TV seriál)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky