foto

Oskar Petr

  • nar. 16.5.1952 (67 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Účastníci zájezdu
2003 Pupendo

Dokumentární

2011 Neodcházení (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Zuzana Michnová - Jsem slavná tak akorát
2012 Zuzana Michnová a hosté
ČT Live - Oskar Petr 60 (koncert)
2011 Sólo pro... Oskara Petra (koncert)
2000 Marsyas (koncert)
1998 Bigbít (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Marek Ztracený: Levná instituce (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
Hogo Fogo (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace