Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Telefonuje si vaše třináctiletá dcera s někým, koho neznáte? Pozor, aby nešlo o vraha! V oboře letohrádku Hvězda je objevena již druhá oběť sexuálního devianta. Olina (A. Krejčíková), spolužačka zavražděné třináctileté dívky, má tajemství: telefonuje jí neznámý muž a zastřeným hlasem s ní probírá její pubertální bolístky. Olina se cítí osamělá. Rázná matka (V. Cibulková) ji svou majetnickou láskou dusí, i její tatínek (M. Etzler) má co dělat, aby ženinu lásku unesl. Matka pojme podezření, že neznámý telefonující je totožný s vrahem. Jenže to, co zprvu vypadalo jako zbytečná starost, přerůstá v opravdovou bitvu o záchranu dcery. V matčině minulosti je totiž cosi, co vzbuzuje strach… (Česká televize)

(více)

Recenze (61)

Lish84 

všechny recenze uživatele

Tvůrci by si měli hlavně ujasnit žánr. Krimi thriller s příměsí rodinného dramatu - to se dá akceptovat. Ale když na scénu vstoupí Jiřina Bohdalová, je z toho najednou bláznivá komedie... Co se týče kriminální zápletky, není těžké odhadnout pachatele předem - bohužel hodně předem, už někdy v 1/3 filmu. Ne že bych byl tak dobrý detektiv, ale tvůrci velmi nešikovně použijí postupy podobných zahraničních filmů. Sice se pak snaží diváka zviklat pár scénami a záběry, ale aranžují je velmi okatě až trapně. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Vilma Cibulková, opravdu herecký koncert. No a to jsou všechny kladné zprávy. Policajt tam hraje tak blbě, že to asi je vážně policajt a ne herec. Hlavní představitelka nevypadá na 13 ani náhodou, dala by na prdel leckteré pornohvězdě ale hraje skutečně jako 13-ka takže blbě. Scénář je ze 70% úplně zprasený. 3 * jen za tu božskou Vilmu a za dost drásavé téma pro rodiče mladých blbých holek. S telefonáty úchylů máme zkušenosti i v naší rodině....Vlastně je to zřejmé, Polesný totiž nic dobrého prakticky nenatočil, takže to by byla kurva náhoda, kdyby se mu tohle povedlo! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +dramatická hudba, napínavé, skvělá Vilma Cibulková a stejně tak i Aneta Krejčíková, celkově byly role dobře obsazeny -děj se více soustřeďuje na rodiné zázemí ohrožené dívky, zase tam hraje Jiřina Bohdalová, film mohl být v závěru akčnější, a vůbec mohlo to být ještě víc krimi/// Docela spokojenost. Námět sice sliboval víc, ale i tak to bylo koukatelný. Nenudil jsem se a občas jsem i nedýchal. Miroslav Etzler má jen menší roli, protože v polovině filmu "odcestuje" a už se s ním nesetkáme. Možná záměr (měl jiné pracovní povinnosti). Anetu Krejčíkovou znám ze seriálu Ulice, takže její role zde mě docela potěšila a navíc nehraje špatně. Takže jak říkám, docela spokojenost a navíc je to trošku něco jiného./// Celkem 62%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To fakt miluju, když se lidi chovají jako idioti. Volá vám neznámý pán a vy jste 14letá holka? Jistě budete celou dobu nelogicky tvrdit, že ten neznámý pán je super a máma idiot, ačkoliv vaši spolužačku před nedávnem někdo uškrtil v autě. Chvílemi to připomíná grotesku - scénka s pepřovým sprejem, v sušárně nebo kde to bylo, pak si to zase hraje na psychologii. Celkově je to ale takové vachrlaté o ničem, a kdovíproč je do toho zamontovaný svět televizních natáčení. Jinak hudbu někdo vykradl z Fontány. Nejdramatičtější scénu před koncem filmu z něho vystřihli, ne? Jak a co se stalo, že chlap je v policejním autě a holka v podstatě v poho? ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Film je zapamatovatelný hlavně silným tématem. Ale zpracování působí školometsky- opakovaně zdůrazňuje nebezpečí, scénář je jak ze učebnice slohu. Prolínání se znásilněním matky celkem zbytečné (návštěva násilníka dost nevěrohodná). Rámec odhalování pachatele končí hned na začátku, protože počet podezřelých se dost rychle snižuje (že by jím byl otec na služení cestě? nebo policajt, který při venčení jorkšíra svěřuje pomatené "hrdince" informace z vyšetřování? nebo ředitel školy?). Je to SLUŠNÝ ČLOVĚK, jak ho označí policista, i hrdinka... Dramatický příběh se postupně mění v komedii (skok přes balkon a bosky hurá po frekventované silnici za černou škodovkou). ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama