Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Telefonuje si vaše třináctiletá dcera s někým, koho neznáte? Pozor, aby nešlo o vraha! V oboře letohrádku Hvězda je objevena již druhá oběť sexuálního devianta. Olina (A. Krejčíková), spolužačka zavražděné třináctileté dívky, má tajemství: telefonuje jí neznámý muž a zastřeným hlasem s ní probírá její pubertální bolístky. Olina se cítí osamělá. Rázná matka (V. Cibulková) ji svou majetnickou láskou dusí, i její tatínek (M. Etzler) má co dělat, aby ženinu lásku unesl. Matka pojme podezření, že neznámý telefonující je totožný s vrahem. Jenže to, co zprvu vypadalo jako zbytečná starost, přerůstá v opravdovou bitvu o záchranu dcery. V matčině minulosti je totiž cosi, co vzbuzuje strach… (Česká televize)

(více)

Recenze (61)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +dramatická hudba, napínavé, skvělá Vilma Cibulková a stejně tak i Aneta Krejčíková, celkově byly role dobře obsazeny -děj se více soustřeďuje na rodiné zázemí ohrožené dívky, zase tam hraje Jiřina Bohdalová, film mohl být v závěru akčnější, a vůbec mohlo to být ještě víc krimi/// Docela spokojenost. Námět sice sliboval víc, ale i tak to bylo koukatelný. Nenudil jsem se a občas jsem i nedýchal. Miroslav Etzler má jen menší roli, protože v polovině filmu "odcestuje" a už se s ním nesetkáme. Možná záměr (měl jiné pracovní povinnosti). Anetu Krejčíkovou znám ze seriálu Ulice, takže její role zde mě docela potěšila a navíc nehraje špatně. Takže jak říkám, docela spokojenost a navíc je to trošku něco jiného./// Celkem 62%/// ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To fakt miluju, když se lidi chovají jako idioti. Volá vám neznámý pán a vy jste 14letá holka? Jistě budete celou dobu nelogicky tvrdit, že ten neznámý pán je super a máma idiot, ačkoliv vaši spolužačku před nedávnem někdo uškrtil v autě. Chvílemi to připomíná grotesku - scénka s pepřovým sprejem, v sušárně nebo kde to bylo, pak si to zase hraje na psychologii. Celkově je to ale takové vachrlaté o ničem, a kdovíproč je do toho zamontovaný svět televizních natáčení. Jinak hudbu někdo vykradl z Fontány. Nejdramatičtější scénu před koncem filmu z něho vystřihli, ne? Jak a co se stalo, že chlap je v policejním autě a holka v podstatě v poho? ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Průser. Smutnej průser, protože mám z filmu pocit, že se rejža snažil. Jenže za prvé měl k dispozici prachbídnej, řekl bych skoro až amatérskej scénář a za druhé film neobdařil žádnou invencí, ničím co by dokázalo diváka zaujmout a čím by udržel jeho pazouru co nejdál od dálkovýho ovladače. Mě zaujali pouze herecké výkony, za ně jedna hvězdička, jinak velké zklamání. ()

Kali4 

všechny recenze uživatele

Ač jsem očekával depresivní drama, nejspíš omylem jsem dostal geniální komedii. Napětí chybí a zápletka je slabá, nicméně stěžejní scény, při nichž má divák s vytřeštěnými zraky nervózně drtit ovladač v dlani, vyznívají naopak tak neuvěřitelně humorně, že nemůžu jít pod čtyři. Velký podíl na tom má skvěle hrající paní Vilma Cibulková, která je správně tragikomicky psycho. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Aj napriek pokrocilej hodine, v ktorej film davali, som ho dopozerala. Ale rozhodne to nebolo kvoli tomu, ze by bol nejako uchvatne dobry, prave naopak. Nezdielam nazor s ostatnymi, ze Vilma zahrala dobre, mne to prislo hrozne afektovane a prehravane... Kazdopadne ma to drzalo do konca, co beriem ako plus, skoda, ze len jedno z mala. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama