foto

Don Payne

  • nar. 5.5.1964
    Wilmington, North Carolina, USA
  • zem. 26.3.2013 (48 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Maximum Ride - Experimentální děti
2013 Thor: Temný svět
2011 Thor
2007 Fantastická čtyřka: Silver Surfer
2006 Moje superbejvalka

TV seriály

2013 Simpsonovi (TV seriál)
Vzpomínky na bílé Vánoce (S25E08)
Novorozeně (S25E05)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Čtvrtky s Abiem (S21E09)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Jak to vlastně bylo aneb zfalšované volby (S20E10)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Láska po springfieldsku (S19E12)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Malá velká holka (S18E12)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsonovské vánoční skazky (S17E09)
Díkybohu je den zkázy (S16E19)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Válka s molochem (S15E22)
Basa tvrdí charakter (S15E16)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Starý zbabělec (S14E19)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Srdci neporučíš (S13E11)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S13E01)
Tulácké báchorky (S12E21)
Konec šikany ve Springfieldu (S12E16)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Napravení šíleného klauna (S12E03)
Speciální čarodějnický díl (S12E01)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace