Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Filmy s Lukem Wilsonem mám ráda, ovšem tohle je spíš další blbina ve stylu Anny Faris. O to víc mě překvapuje, že se do tohoto projektu pustila Uma Thurman, u které je člověk zvyklý na trochu solidnější věci. Kdybych byla puberťák, tak si ten film určitě skvěle užiju, obávám se ale, že vyšší věkové kategorii to bude spíš připadat jako pěkná trapárna... třetí hvězdička je za fešáka Luka Wilsona. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Popravde jsem zvazoval mezi 3 a 4 hvezdickami. Ja totiz pred samotnym shlednutim o filmu vedel jen zhruba o co jde, nevidel jsem trailer a tusil jsem ze to bude strasna blbost. Ale ejhle, ono se na to koukat dalo a to opravdu prijemne. Musel jsem se Wilsonovi smat kdyz jsem videl jak mel s divoke Umy vrasky, a kdyz ji pak dal kopacky tak to pak byl vazne narez :-) ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Je to tak na hrane. Neviem ako ostatným, ale mne sa viac páčilo, keď boli spolu, ako keď sa rozišli. Niektoré vtipy boli síce aj vtedy vydarené, ale nie až tak, ako v prvej polovici. Luke Wilson je fajn, našťastie nie nejaký ideál krásy (veľké brucho, lúzer :-)), Uma Thurman je takisto dobrá v obidvoch polohách. Zvyšný herci ich celkom slušne dopĺňali. Mal som však pocit, akoby Rainn Wilson v role jeho kamaráta kopíroval Vincea Vaughna. Ten by sa možno hodil trochu viac. 70% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Děkuju všem možným božstvům, že sobotní primetime na hlavních kanálech jako je Nova už dávno nevysílá v premiérách obdobně ulítlé americké romanťárny jako byla před celou dekádou kupříkladu Moje superbejvalka. Jen díky tomu, že se kvůli několika dalším reprízám objevila na večerní obrazovce ještě několikrát, si ji po letech stále dobře pamatuju. Lze se zde zastávat neoriginálního, ovšem velmi trefného hesla: "Neurazí, nenadchne." ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem nebyl s to rozklíčovat, čím vlastně Superbejvalka od režiséra Krotitelů duchů chce být. Romantickou komedií? Parodií na superhrdinské filmy? Parodií na Scary Movie (díky Anně Faris:-)? Jedno totiž podráží nohy druhému, takže ve finále ani ryba, ani rak, spíš kočkopes... Umě to jako nevýraznému civilnímu alter-egu superhrdinky vůbec nesluší, tahle ženská je kost a nesmí se z ní dělat puťka, protože jí to vůbec nesekne. Z Luka Wilsona jsem měl dlouho pocit, že sleduju odvar z 40 let panic. K tomu připočtěme všechny "nutné" ingredience hollywoodské zábavy středního proudu v čele s trapným kamarádem hlavního hrdiny, jenž Mattovi udílí "cenné" rady, jak to skoulet se ženskými... (s takovým kamarádem bych já osobně komunikoval maximálně po internetu, né ho tahal do hospody :-) Čitelné zvraty a zoufalý konec mě už vůbec nepřekvapily, spíš jsem se k provařené pointě docela pronudil. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama