foto

Craig Silverstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Newton (TV film)

TV seriály

2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Lov na špiony (S04E01)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Loučení (S03E01)
2015 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Střelný prach, zrada a pletichy (S02E10)
Myšlenky svobodného muže (S02E01)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Bitva o Setauket (S01E10)
Pachatel (S01E02)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2010 Nikita (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dvakrát zabitý nebožtík (S04E21)
2007 Drive (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž s kostí (S01E18)
2005 The Inside (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Bubble (S04E05)
Pay-Off (S04E04)
další epizody (22)
2012 Nikita (TV seriál)
Sideswipe (S03E06)
The Sword's Edge (S03E05)
Consequences (S03E04)
další epizody (19)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Fair Trade (S02E09)
London Calling (S02E08)
další epizody (21)
2010 Nikita (TV seriál)
All the Way (S01E11)
Dark Matter (S01E10)
One Way (S01E09)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Lov na špiony (S04E01)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace