foto

Ian Kahn

  • nar. 21.4.1972 (46 let)
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rita (TV film)
2010 Posedlá zlem (TV film)
William Vincent
2009 Box
2007 Den zlomu
Reinventing the Wheelers (TV film)
2006 Drift (TV film)
2005 Brooklynští humři
2003 Welcome to the Neighborhood

TV seriály

2018 Quantico (TV seriál)
Deep Cover (S03E08)
2017 Bull (TV seriál)
Home for the Holidays (S02E10)
Miliardy (TV seriál)
Dead Cat Bounce (S02E02)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Washingtonovi špioni (S04E10)
Zúčtování (S04E09)
Špatná situace (S04E08)
další epizody (8)
2016 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Přelíčení a poprava (S03E10)
Ostří pera (S03E09)
Zpět v akci (S03E08)
další epizody (10)
2015 Master of None (TV seriál)
Ladies and Gentlemen (S01E07)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Střelný prach, zrada a pletichy (S02E10)
Marnotratník (S02E09)
Úspěch (S02E08)
další epizody (10)
Shameless (TV seriál)
A Night to Remem – Wait, What? (S05E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Payback (S07E05)
2014 Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Proti sousedovi (S01E09)
Pan Culpeper (S01E06)
O Vánocích (S01E05)
Shameless (TV seriál)
Emily (S04E11)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v bobří přehradě (S09E08)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Volba (S02E02)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S04E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
2010 Famílie (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tvůrčí svoboda (S09E09)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The Apology Line (E09)
42 (E05)
Crime Slut (E04)
další epizody (5)
2008 Mentalista (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mrknutím oka (S02E20)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Waste (S04E08)
Dawsonův svět (TV seriál)
Swan Song (S05E23)
Sleeping Arrangements (S05E12)
Something Wild (S05E11)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Hotel New Hampshire (S05E08)
Text, Lies and Videotape (S05E07)
High Anxiety (S05E06)
další epizody (6)
2000 Býk (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Obludárium (S02E03)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace