foto

Dearbhla Walsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)

TV seriály

2020 Tales from the Loop (TV seriál)
Stasis (E03)
2019 Rudí zrádci (TV seriál)
Feef (E01)
Příběh služebnice (TV seriál)
Domácnost (S03E06)
2017 The Punisher (TV seriál)
Gunner (S01E05)
Fargo (TV seriál)
The Lord of No Mercy (S03E06)
The House of Special Purpose (S03E05)
2016 Kolekce (TV seriál)
Uvedení na trh (E04)
Vůně (E03)
Šaty (E02)
další epizody (4)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Šerosvět (S01E04)
Vzkříšení (S01E03)
2013 Borgia (TV seriál)
Popeleční středa (S02E02)
Čas sladkého toužení (S02E01)
2012 Public Enemies (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
Legitimita (S01E06)
Manželský svazek (S01E05)
2010 The Silence (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Něco pro tebe (S04E03)
Sestra (S04E02)
Nostalgické chvilky (S04E01)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Tudorovci (TV seriál)
Dvorní dáma (S02E08)
Státní záležitosti (S02E07)
2007 Talk to Me (TV seriál)
2006 Hide & Seek (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Welcome to the Family (S02E06)
další epizody (5)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
2001 Poslední výstup (TV seriál)
2000 Irish Empire, The (TV seriál)
1996 Ros na Rún (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)