foto

Edgar Rice Burroughs

  • nar. 1.9.1875
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 19.3.1950 (74 let)
    Encino, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (4)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi - kniha
2013 Tarzan - kniha
2012 John Carter: Mezi dvěma světy - kniha
2009 Vládcové Marsu - kniha
Zapomenutý ostrov - kniha
2005 Tarzan 2 - kniha
2002 Tarzan & Jane - kniha
1999 Tarzan - kniha
1984 Tarzan - kniha
1977 Lidé zapomenutí časem - kniha
1976 At the Earth's Core - kniha
1975 Časem zapomenutá země - kniha
1953 Tarzan and the She-Devil - kniha
1952 Tarzan's Savage Fury - kniha
1951 Tarzan v nebezpečí - kniha
1950 Tarzan and the Slave Girl - kniha
1949 Tarzan's Magic Fountain - kniha
1943 The Underground World - kniha
1941 Jungle Girl - kniha
1938 Tarzan's Revenge - kniha
1936 The Lion Man - kniha
1935 The New Adventures of Tarzan - kniha
1929 Tarzan the Tiger - kniha
1928 Tarzan the Mighty - kniha
1927 Tarzan and the Golden Lion - kniha
1921 The Adventures of Tarzan - kniha
1918 Tarzan of the Apes - kniha
The Romance of Tarzan - kniha
1917 Lad and the Lion, The - kniha

TV seriály

2018 Tarzan and Jane (TV seriál) - kniha
Return of the King (S02E05) - kniha
The Ruins (S02E04) - kniha
Too Much Monkey Business (S02E03) - kniha
další epizody (5)
2017 Tarzan and Jane (TV seriál) - kniha
Showdown in the Jungle (S01E08) - kniha
Chasing the Mastermind (S01E07) - kniha
By Air and by Sea (S01E06) - kniha
další epizody (8)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Tarzan – k pramenům legendy (TV film) - a.z.
1922 Screen Snapshots, Series 3, No. 6

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace