foto

William Broyles Jr.

  • nar. 8.10.1944 (76 let)
    Harris County, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 McFarland: Útěk před chudobou
2006 Vlajky našich otců
2005 Mariňák
2004 Polární expres
2002 Nevěrná
2001 Planeta opic
2000 Trosečník
1999 Past
1995 Apollo 13
1993 J.F.K.: Reckless Youth (TV film)
1991 Before the Storm (TV film)
The Company (TV film)

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Doznání (S01E06)
Pilot (S01E01)
1988 China Beach (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
Danger Close (S02E10)
The Reckoning (S02E09)
Scorpions in a Bottle (S02E08)
další epizody (10)
1988 China Beach (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2011 On Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce