foto

Michael Leeson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Tuxedo
2000 Z jaké jsi planety?
1994 I.Q.
1989 Válka Roseových
1983 When Your Lover Leaves (TV film)
Zůstat naživu
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
1978 Fast Lane Blues (TV film)
1977 Mixed Nuts (TV film)
1974 Richie's Car

TV seriály

2007 Pearsonovi (TV seriál)
2006 Twenty Good Years (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
1987 I Married Dora (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1981 Best of the West (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
Blind Date (S01E03)
1975 Phyllis (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
You Try to Be a Nice Guy (S05E21)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2009 Pearsonovi (TV seriál)
Trash Talk (S03E10)
Car Trouble (S03E09)
United Front (S03E08)
další epizody (10)
2008 Pearsonovi (TV seriál)
Honey Do (S02E12)
The Night Before Christmas (S02E11)
PromZilla (S02E10)
další epizody (12)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
Go Ahead, See If I Karaoke (S01E08)
The Birthday (S01E07)
Jealous Guy (S01E06)
další epizody (8)
1992 Cosby Show (TV seriál)
And So, We Commence (S08E24)
Some Gifts Aren't Deductible (S08E23)
You Can't Stop the Music (S08E22)
další epizody (12)
1991 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Place (S08E12)
Two Is a Crowd (S08E11)
Olivia Comes Out of the Closet (S08E10)
další epizody (25)
1990 Cosby Show (TV seriál)
It's Your Move (S07E12)
Clair's Liberation (S07E11)
It's a Boy (S07E10)
další epizody (26)
1989 Cosby Show (TV seriál)
Getting to Know You (S06E12)
Cliff la Dolce (S06E11)
Grampy and NuNu Visit the Huxtables (S06E10)
další epizody (27)
1988 Cosby Show (TV seriál)
Is There a Hamster in the House? (S05E10)
If the Dress Fits, Wear It (S05E09)
How Do You Get to Carnegie Hall? (S05E08)
další epizody (21)
1987 Cosby Show (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E12)
The Locker Room (S04E11)
Dance Mania (S04E10)
další epizody (25)
1986 Cosby Show (TV seriál)
Cliff in Charge (S03E12)
War Stories (S03E11)
A Girl and Her Dog (S03E10)
další epizody (26)
1985 Cosby Show (TV seriál)
Clair's Toe (S02E11)
Denise's Friend (S02E10)
Clair's Sister (S02E09)
další epizody (22)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Rudy's Sick (S01E13)
Father's Day (S01E12)
Bonjour, Sondra (S01E11)
další epizody (13)

Host

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky