foto

Irene Mecchi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Zázračné kouzlo
2014 Peter Pan Live! (TV film)
2012 Rebelka
1999 Annie (TV film) - původní scénář
1997 Herkules
1996 Zvoník u Matky Boží
1994 Lví král

TV seriály

1987 Popcorn Kid, The (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
Valerie (TV seriál)

TV pořady

1981 Lily: Sold Out (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace