foto

Sang-yeon Park

  • nar. 13.6.1972 (46 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2000 Pohraniční pásmo - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Přední linie
2007 Hwaryeohan hyooga

TV seriály

2018 Aseudal (TV seriál)
2015 Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Pachunhwang (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
Daejanggeum 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace