foto

Susan Howard

  • nar. 28.1.1944 (75 let)
    Marshall, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Come the Morning
1979 Power Within, The (TV film)
1978 Busters, The (TV film)
Superdome (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
Moonshine County Express
Sidewinder 1
1974 Indict and Convict (TV film)
Night Games (TV film)
1973 Savage (TV film)
1970 Quarantined (TV film)
1969 Silent Gun, The (TV film)

TV seriály

1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Griff (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Rozhodující zápas (S02E03)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Den míru (S03E11)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

2002 After Dallas (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)

TV pořady

2000 Doing Dallas (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace