foto

Harry Escott

  • nar. 9.9.1976 (44 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Svatební host
2017 Damascus Cover
Dark River
Journeyman
Oltář
2016 The Sea Is an Edge and an Ending
Tout, tout de suite
2014 S tváří anděla
2013 Chceš pěstí?
Out of Darkness
Sobecký obr
2011 Stud
2010 Otrokem
2008 Poppy Shakespeare (TV film)
Shifty
2007 Síla srdce
2006 Ghosts
2005 A View from a Hill (TV film)
Miss Montigny
V pasti

TV seriály

2020 Hra z Anglie (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Wild Bill (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Deep State (TV seriál)
A Dead Man's Machine (S02E08)
Changes Upon Changes (S02E07)
The New Normal (S02E06)
další epizody (8)
2018 Deep State (TV seriál)
Blood in the Sand (S01E08)
White Noise (S01E07)
Stories (S01E06)
další epizody (8)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2010 Arbor
The Battle for Barking
2008 Stephen Fry in America (TV seriál)
2006 Cesta na Guantánamo
Deep Water
2003 Postavili jsme tohle město: New York (TV film)