foto

William Rexer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Summertime
2013 Mládeži nepřístupno
2011 Newlyweds
Svobodní se závazky
2010 Nice Guy Johnny
Svatební obřad
2008 Vdaná snoubenka
2007 Moje žena a jiné katastrofy
Purpurové květy
2006 Pánská jízda
2005 Nelítostná rasa
Prime
2004 Book of Love
Looking for Kitty
Poster Boy
2002 Love Thy Brother
Monology vagíny (TV film)
2001 Car Thief and the Hit Man, The
Hit Man and the Investigator, The
2000 Famous
1997 A, B, C... Manhattan

TV seriály

2019 The Loudest Voice (TV seriál)
The Village (TV seriál)
Yes or No (E06)
Laid Bare (E05)
Heart on Fire (E04)
další epizody (6)
The Tick (TV seriál)
Lesson One: Think Quick! (S02E01)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (5)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Operace Davenport (E04)
The Get Down (TV seriál)
Only from Exile Can We Come Home (E11)
Gamble Everything (E10)
One by One, Into the Dark (E09)
další epizody (5)
The Tick (TV seriál)
Rising (S01E06)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
další epizody (5)
2016 The Catch (TV seriál)
The Get Down (TV seriál)
Raise Your Words, Not Your Voice (E06)
You Have Wings, Learn To Fly (E05)
Forget Safety, Be Notorious (E04)
další epizody (6)
2015 Public Morals (TV seriál)
A Thought and a Soul (E10)
Starts with a Snowflake (E09)
No Crazies on the Street (E08)
další epizody (10)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Can We Get That Drink Now? (E01)
The Lynch Pin (TV seriál)

Dokumentární

2017 Joan Didion: The Center Will Not Hold
2016 Circus Kid
2011 Bruce Springsteen: A Conversation with His Fans (TV film)
2010 The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town
2007 The Devil Came on Horseback
2006 Trials of Darryl Hunt, The
2005 Wings for Wheels: The Making of 'Born to Run'
2004 With All Deliberate Speed
2001 Jazz Seen: The Life and Times of William Claxton
1999 My Voyage to Italy (TV seriál)
Private Dicks: Men Exposed (TV film)
1998 In My Corner
Juliette of the Herbs
Kouzla Davida Blaina: Moderní mág (TV film)
1997 Blue Note - A Story of Modern Jazz (TV film)
Unmade Beds
1996 Belly Talkers
1991 Neglect Not the Children (TV film)
1989 Mr. Hoover and I
1982 Nature (TV seriál)

TV pořady

2000 Kouzla Davida Blaina: Uvězněn v ledu (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Writing's on the Wall, The (hudební videoklip)
1998 Indigenous - Things we do (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace