foto

Daniel Defoe

  • nar. 13.9.1660
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.4.1731 (70 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Robinson Crusoe (TV film) - kniha
1999 Periwig-Maker, The - kniha
1997 Robinson Crusoe - kniha
1996 Moll Flandersová - kniha
Moll Flandersová (TV film) - kniha
1991 Robinson et compagnie - kniha
1988 Crusoe - kniha
1981 Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku - kniha
1976 Robinson Crusoe Jr. (TV film) - kniha
1975 Moll Flanders (TV film) - kniha
Člověk Pátek - kniha
1974 Robinsonova bláznivá dobrodružství - kniha
1973 Robinson y Viernes en la isla encantada - kniha
1972 Robinson Crusoe - kniha
1970 Robinson Crusoe - kniha
1966 Lt. Robin Crusoe, U.S.N. - kniha
1965 Milostná dobrodružství Moll Flandersové - kniha
1964 Robinson Crusoe na Marsu - kniha
1954 Robinson Crusoe - kniha
1946 Robinzon Kruzo - kniha
1922 Les aventures de Robinson Crusoë - kniha
1917 Robinson Crusoe - kniha
1902 Aventures de Robinson Crusoe, Les - kniha

TV seriály

2008 Odvážný Crusoe (TV seriál) - kniha
1986 Růžová knihovna (TV seriál) - kniha
1971 Ficciones (TV seriál) - kniha
1970 Play for Today (TV seriál) - kniha
1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace