foto

Nickola Shreli

  • nar. Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ve službě
Zabiják
2015 Cash Only
2012 Mafia
2011 Bez dechu
Hostel III
2002 8. míle
2001 Second Coming

TV seriály

2017 13. okrsek (TV seriál)
Úplný reset (E01)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Surrender (E10)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
další epizody (10)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Seriálová hvězda (S06E09)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Cash Only

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky