foto

Robby Müller

  • nar. 4.4.1940
    Willemstad, Curaçao, Nizozemské Antily
  • zem. 3.7.2018 (78 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2004 Nach grauen Tagen
Vizije Evrope
2003 Kafe a cigára
Poem - Ich setzte den Fuss in die Luft, und sie trug (Hilde Domin)
2002 Nonstop párty
2001 Můj bratr Tom
2000 Tanec v temnotách
1999 Ghost Dog - Cesta samuraje
1998 Nájemný vrah
1997 The Tango Lesson
1996 Prolomit vlny
1995 Hoogste tijd
Mrtvý muž
Za mraky
1993 Vzteklej pes a Glorie
Wenn Schweine fliegen
1991 Až na konec světa
1990 Korczak
1989 Káva a cigarety II
Tajuplný vlak
1988 Piccolo diavolo, Il
1987 Temné síly
Štamgast
1986 Mimo zákon
Riskantní sázka
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
Žít a zemřít v L. A.
1984 Body Rock
Paříž, Texas
Repo Man
Tricheurs
1983 Klassen Feind
Un dimanche de flic
Îles, Les
1982 Een zwoele zomeravond
1981 A všichni se smáli
1980 Znovu na cestě
1979 Opname
Svatý Jack
1978 Das Ende einer Karriere (TV film)
Die Gläserne Zelle
Mysteries
1977 Americký přítel
Die linkshändige Frau
1976 Divoká kachna
Es herrscht Ruhe im Land
V běhu času
1975 Chybný pohyb
Das Double (TV film)
Die Herausforderung
1974 Alice ve městech
Die Eltern (TV film)
Ein bißchen Liebe (TV film)
Perahim - die zweite Chance
1973 Die Reise nach Wien
Marie (TV film)
Šarlatové písmeno
1972 Strach brankáře při penaltě
1971 Carlos (TV film)
Léto ve městě
1970 Fall Lena Christ, Der (TV film)
Jonathan
Pakbo (TV film)
Rose für Jane, Eine (TV film)
1969 Alabama: 2000 Light Years From Home

Dokumentární

2004 Prologue
1990 Red Hot and Blue (TV film)
1989 Aufzeichnungen zu Kleidern und Städten

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(75)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace