foto

Paul Barber

  • nar. 1952
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Very British Christmas
The Small Hand (TV film)
2017 Gloves Off
2016 Souls
2014 Finále v Istanbulu
2012 The Magnificent Eleven
2010 Zaslaná pošta (TV film)
2008 Caught in a Trap (TV film)
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2006 Dead Man's Cards
Splinter
2003 Virgin of Liverpool, The
2002 Mad Dogs
2001 Formula 51
2000 Taggart: Fotbalová horečka (TV film)
Wild About Harry
1997 Do naha!
1994 Priest
1984 Madonna and Child
The Terence Davies Trilogy
1980 Dlouhý Velký pátek
1979 Kdo bručí v base
1975 Gangsters (TV film)

TV seriály

2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Early Bird (S03E06)
2012 Sindibád (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
2005 The Green Green Grass (TV seriál)
2002 Hidden City, The (TV seriál)
Nice Guy Eddie (TV seriál)
Single Voices (TV seriál)
2001 Babyfather (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1982 Boys from the Blackstuff (TV seriál)
Brookside (TV seriál)
Muck and Brass (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
1975 I Didn't Know You Cared (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 Everything - The Real Thing Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky