foto

Ashleigh Ball

  • nar. 31.3.1983 (36 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Little Pony: Equestria Girls: Spring Breakdown
My Little Pony: Rainbow Roadtrip (TV film)
2018 Howard Lovecraft and the Kingdom of Madness
My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship
My Little Pony: Best Gift Ever (TV film)
The Steam Engines of Oz
2017 My Little Pony Film
My Little Pony: Kouzelné zrcadlo (TV film)
My Little Pony: Kouzelný film (TV film)
My Little Pony: Kouzelný tanec (TV film)
2016 My Little Pony: Equestria Girls: Legenda o věčné svobodě
2015 My Little Pony: Equestria Girls – Hry přátelství
2014 Barbie a Kouzelná dvířka
My Little Pony: Equestria Girls II
2013 My Little Pony: Equestria Girls
2011 Thor: Příběhy z Asgardu
2010 Bratz: Pampered Petz
Care Bears to the Rescue
Care Bears: The Giving Festival Movie
2009 Barbie uvádí Thumbelina
The Strawberry Shortcake Movie: Sky's the Limit
2008 Edison & Leo
2007 Madeline in Tahiti
2006 Barbie - Deníček
Barbie a 12 tančících princezen
Bratz: Babyz the Movie
2005 My Scene - Hvězdy Hollywoodu
Polly Pocket 2: Cool at the Pocket Plaza (TV film)
2004 Masquarade Madness

TV seriály

2019 Ninjago (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
The Last Problem (S09E26)
The Ending of the End - Part 2 (S09E25)
The Ending of the End - Part 1 (S09E24)
další epizody (26)
2018 The Hollow (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Školní ukončení - část 2 (S08E26)
Školní ukončení - část 1 (S08E25)
Být jako táta (S08E24)
další epizody (26)
2017 Dinotrux Supercharged (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Stínohra - část 2 (S07E26)
Stínohra - část 1 (S07E25)
Neobvyklé pouto (S07E24)
další epizody (26)
2016 Beat Bugs (TV seriál)
Ready Jet Go! (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Tam a zase zpátky - část 2 (S06E26)
Tam a zase zpátky - část 1 (S06E25)
Nejlepší letec (S06E24)
další epizody (26)
2015 Dynotrax (TV seriál)
Elfové (TV seriál)
Hloubka (TV seriál)
Mack & Moxy (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Zpřetrhaná pouta - část 2 (S05E26)
Zpřetrhaná pouta - část 1 (S05E25)
Úhlavní atrakce (S05E24)
další epizody (26)
2014 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Twilightino království - část 2 (S04E26)
Twilightino království - část 1 (S04E25)
Equestrijske hry (S04E24)
další epizody (19)
2013 PAC-MAN a strašidelná dobrodružství (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Žraví netopýři (S04E07)
Super pony (S04E06)
Let k cíli (S04E05)
další epizody (11)
2012 Pet šhopáci (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Spike k vašim službám (S03E09)
Rodinné setkání (S03E08)
Akademie Wonderbolt (S03E07)
další epizody (24)
2011 Voltron Force (TV seriál)
Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Srdcehřejivý večer (S02E11)
Tajemství mé nemírnosti (S02E10)
Patřit mezi elitu (S02E09)
další epizody (26)
2010 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
Uzavírání zimy (S01E11)
Roj století (S01E10)
Klepy (S01E09)
další epizody (11)
2009 Cosmic Quantum Ray (TV seriál)
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Adventures (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Edgar & Ellen (TV seriál)
Jibber Jabber (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Saisei (E26)
2005 Johnny Test (TV seriál)
Trollz (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)

Dokumentární

2014 A Brony Tale
Lennon or McCartney
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace