foto

Diana Hardcastle

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Boy
2015 Druhý báječný hotel Marigold
2014 Krvavé peníze
2011 Báječný hotel Marigold
2006 Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2005 Chromofobie
Sweetnightgoodheart
2004 Láska na druhý pokus
Vějíř lady Windermerové
1999 Taggart: Děsivý záblesk (TV film)
1993 Resnick: Rough Treatment (TV film)
1985 Píseň lásky (TV film)
1984 The House (TV film)
1982 East Lynne (TV film)

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Kennedyové (TV seriál)
My Brother's Keeper (E08)
Lancer and Lace (E07)
Cuban Missiles (E06)
další epizody (8)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt staré dámy (S01E01)
1996 Tide of Life, The (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1988 That's Love (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Charlie (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace