foto

Jim Norton

  • nar. 4.1.1938 (79 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Boy
2015 Hamlet (divadelní záznam)
2014 Jimmyho tančírna
2011 Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko
Voda pro slony
2009 The Eclipse
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
2006 Lekce řízení
Stan (TV film)
2004 Oyster Farmer
2003 Conspiracy of Silence
2002 Boxed
Harry Potter a Tajemná komnata
Pes baskervillský (TV film)
2001 Na nose
2000 Mambo
Rough for Theatre II
1999 Aladdin and the Adventure of All Time
Love Divided, A
1998 Kult hákového kříže
1997 Sunset Heights
1992 Cesta na západ
Even Hitler Had a Girlfriend
Neviditelný na útěku
Půlnoční dítě (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1990 Tajné složky
1984 Sakharov (TV film)
1980 Křik nevinných (TV film)
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
1971 Strašáci
1969 Alfréd Veliký
1965 The Face of Fu Manchu

TV seriály

2015 River (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2014 Jak prosté (TV seriál)
The Grand Experiment (S02E24)
Art in the Blood (S02E23)
2013 Deception (TV seriál)
2009 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Chybná teorie (S12E04)
2004 Proof (TV seriál)
2000 Inspektor Rebus (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
Kicking Bishop Brennan up the Arse (S03E06)
1996 Father Ted (TV seriál)
The Plague (S02E06)
1995 Father Ted (TV seriál)
The Passion of Saint Tibulus (S01E03)
The Treacle People (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vpád 1/2 (S06E26)
1992 Maigret (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada lovecké chaty (S03E11)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Entý stupeň (S04E19)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
1985 Wonders in Letterland (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Kriminální příběhy (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Quiller (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Sam (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Never Mind the Quality, Feel the Width (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Small, Far Away: The World of Father Ted (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace